Welkom

De mobiele pagina Waarzeggers.nl is aan het laden...
Spirituele waarzeglijn - live toekomst

Horoscoop Stier door waarzeggers

Horoscoop Stier

20 april 2024
Uw horoscoop van vandaag


Als je single bent laat je je vandaag even helemaal meeslepen door de liefde.
Je bent tot over je oren verliefd, zelfs op het obsessieve af. Probeer af en toe toch even afstand te nemen.
Ook op je werk lijkt je verstand met de noorderzon vertrokken te zijn. Je kunt het gevoel krijgen dat je een zinloze strijd voert.
Geef het niet op, het komt goed.

Horoscoop Waterman door waarzeggers
Horoscoop Vissen door waarzeggers
Horoscoop Ram door waarzeggers
Horoscoop Stier door waarzeggers
Horoscoop Tweelingen door waarzeggers
Horoscoop Kreeft door waarzeggers
Horoscoop Leeuw door waarzeggers
Horoscoop Maagd door waarzeggers
Horoscoop Weegschaal door waarzeggers
Horoscoop Schorpioen door waarzeggers
Horoscoop Boogschutter door waarzeggers
Horoscoop Steenbok door waarzeggers

Sterrenbeeld Stier

Extra informatie

Uitleg over sterrenbeeld Stier

Geboren tussen 21 april en 20 mei.

Typische eigenschappen van het sterrenbeeld Stier zijn betrouwbaarheid, extreme toewijding en een sterke wilskracht. Niemand zal je ooit berijden, maar als leider ben je wel te vertrouwen. Je bent immers stabiel, evenwichtig en een echte doorzetter.

Een stier hecht waarde aan geld en bezittingen, daarom ben je ook bang om schulden op te bouwen of onnodige financiële risico's te nemen. Een Stier is een uitstekende vriend. Iemand met het sterrenbeeld Stier heeft meestal slechts enkele goede vrienden, in plaats van vele kennissen. De weinige mensen die je dierbaar zijn, worden in de watten gelegd en beschermd. Je behandeld je vrienden als familie en je bent hen loyaal en trouw.

Wanneer je als sterrenbeeld stier een probleem voorgeschoteld krijgt, dan pak je dat meer praktisch dan intellectueel aan. Maar omdat je dit doet op ervaring, los je het probleem op en ben je niet van je pad te krijgen.

Als stier kan je lang afzien van iemand die je onrecht heeft aangedaan, het blijft lang nazinderen... zorg dat je geen wraakgevoelens kweekt, dat is voor niets goed.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Stier en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Stier in het leven.Uw persoonlijke horoscoop?

Spirituele waarzeglijn - live toekomst
Naar Boven