Welkom

De mobiele pagina Waarzeggers.nl is aan het laden...
Spirituele waarzeglijn - live toekomst

Horoscoop Steenbok door waarzeggers

Horoscoop Steenbok

20 april 2024
Uw horoscoop van vandaag


Je bent totaal niet bezig met prinsen of prinsessen op het witte paard of met heftige affaires.
Dat hoeft ook niet altijd, als je maar niet een al te koele kikker wordt. Een beetje romantiek op zijn tijd kan geen kwaad.
Je baas of leraar is erg te spreken over je. Je werkt keihard en van klagen is geen sprake.
Kijk wel uit met een bepaalde collega.

Horoscoop Waterman door waarzeggers
Horoscoop Vissen door waarzeggers
Horoscoop Ram door waarzeggers
Horoscoop Stier door waarzeggers
Horoscoop Tweelingen door waarzeggers
Horoscoop Kreeft door waarzeggers
Horoscoop Leeuw door waarzeggers
Horoscoop Maagd door waarzeggers
Horoscoop Weegschaal door waarzeggers
Horoscoop Schorpioen door waarzeggers
Horoscoop Boogschutter door waarzeggers
Horoscoop Steenbok door waarzeggers

Sterrenbeeld Steenbok

Extra informatie

Uitleg over sterrenbeeld Steenbok

Geboren tussen 22 december en 20 januari.

Als sterrenbeeld steenbok ben je 1 van de meest stabiele en serieuze tekens van de dierenriem. Je bent onafhankelijk, betrouwbaar , zelfzeker, wilskrachtig en kalm.

Een steenbok is een hardwerkende, praktische, verantwoordelijke en volhardend persoon. Als steenbok doe je graag alles zelf, immers wat je zelf doet, doe je immers beter. Welk beroep je ook kiest, op mensen met horoscoop Steenbok kan je rekenen. Dankzij je volhardendheid wordt je al snel de spil voor elk bedrijf waar je zal voor werken.

Een steenbok probeert eerlijk en kritisch naar zichzelf te kijken en respecteert degenen die onder hen werken. Je legt voor jezelf en anderen de lat hoog en tegenslagen laten je niet uit het lood slaan. Zelfs waar anderen het al lang hebben opgegeven, blijf jij doorgaan. Een steenbok is zowel praktisch als ambitieus en kan daardoor bijna elke taak tot een goed einde brengen. Je maakt niet alleen plannen, je brengt ze ook tot uitvoering en kan meerdere projecten tegelijkertijd tot een goed einde brengen.

Als steenbok ben je redelijk spiritueel en je kan veel tijd doorbrengen met meditatie om zo de kracht te vinden om innerlijke emoties onder controle te houden. De humor van een steenbok is subtiel, maar soms met een spottend kantje. Gelukkig vinden de meeste steenbokken een evenwicht en balans tussen humor en spot door hun eigen intelligentie. Je hunkert naar kennis en wil steeds nieuwe dingen leren, je denkt diep, helder en grondig na alvorens een besluit te nemen.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Steenbok en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Steenbok in het leven.Uw persoonlijke horoscoop?

Spirituele waarzeglijn - live toekomst
Naar Boven